Veel gestelde vragen

Algemeen

Om teleurstelling te voorkomen adviseren we om ten alle tijden een afspraak te maken, zodat een styliste klaar staat om je te helpen.
Het is namelijk niet mogelijk om bij ons een trouwjurk en/of maatpak te kopen/ passen zonder styliste.
Wil je langs komen op korte termijn, neem dan even telefonisch contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Afhankelijk van het type afspraak varieert dit tussen de 1 à 2 uur. Tijdens het boeken van de afspraak staat er altijd aangegeven wat de tijdsduur is van de afspraak.

Gelieve niet meer dan 4 personen mee te nemen naar je afspraak (exclusief jezelf)
Indien je met meer personen wilt komen neem dan even telefonisch contact op om naar de mogelijkheden te kijken.

Wij accepteren zowel pin als contant betalingen.

Je kunt bij ons je pak en/of trouwjurk laten reinigen, ook als deze niet bij ons is aangekocht. Het laten reinigen van je kleding duurt circa 1 week.

Voor onze winkel ligt een groot parkeerterrein, hier kunt u betaald parkeren van ma t/m zaterdag tegen een maximaal dag tarief va 3,50 euro. Op zondag is het gratis parkeren.

Veel gestelde vragen Queens Bruidsmode

Mocht je trouwjurk besteld moeten worden, moet je rekening houden met een levertijd tussen de 4 en 6 maanden. Daarna moet de jurk ook altijd nog passend gemaakt worden. We raden je dan ook aan om rond de 9 maanden vooraf jullie trouwdatum de jurk te bestellen. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je veel later komt, we hebben namelijk ook voldoende jurken die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Wij hebben jurken in de winkel hangen tot en met maat 60. Heb je een andere maat nodig dan dat wij in de winkel hebben hangen, wordt deze gewoon speciaal voor jou gemaakt. Doordat wij ook maatwerk leveren kunnen wij voor iedereen een trouwjurk maken, ongeacht de maat en lengte.

Ben je al zwanger of is er een kans dat je zwanger bent als jullie gaan trouwen? Maak dit dan kenbaar tijdens je pasafspraak, onze styliste zal dan rekening houden met wat er dan allemaal wel en niet mogelijk is. We hebben geen speciale zwangerschap trouwjurken in de winkel hangen. Wel kunnen heel veel jurken ook als je zwanger bent gedragen worden, natuurlijk moeten we wel rekening houden met een grotere maat en dient de jurk net voor de bruiloft passend gemaakt te worden.

Ja dat is zeker mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Alleen de trouwjurken uit onze outlet collectie neem je direct mee.

We hebben een outlet collectie die begint vanaf ca 400 euro en gaat tot 1200 euro. De meeste jurken kunnen niet meer bijbesteld worden.
Onze normale collectie trouwjurken en jurken die besteld moeten worden of maatwerk trouwjurken beginnen vanaf 1300 euro tot ca 3500 euro.

Wij werken samen met zeer ervaren bruid coupeuses, die de jurken voor onze bruiden passend maken. Het passend maken zit niet bij de prijs inbegrepen.
Een jurk passend maken varieert tussen de 175 en 200 euro en voor een zwangere bruid tussen de 195 en 225 euro. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om de jurk elders door iemand anders passend te laten maken.

Veel gestelde vragen Suits by Queens

De prijs is heel erg afhankelijk van de stofkeuze. Een 2-delig pak op maat begint vanaf 700 euro en een 3-delig pak op maat begint vanaf 900 euro.

We adviseren om tussen de 6 en 3 maanden voor de trouwdatum langs te komen voor het samenstellen van je trouwpak.

We hebben ongeveer 6 weken nodig om jouw maatpak te maken. Haast!? Geen probleem we kunnen met spoed je pak klaar hebben in 2 weken. Houd hierbij wel rekening met spoedkosten.

Al onze pakken worden op maat gemaakt speciaal voor onze klanten. Hierdoor kunnen wij voor iedereen een pak maken, ongeacht de maat.

Wij maken pakken op maat voor zowel vrouwen als mannen. Daarnaast maken wij ook pakken op maat voor kinderen.